top of page
Corsetterie

Corsetterie voor alle leeftijden, in kleine en grote maten

Een perfecte pasvorm voor elke vrouw

Lingeriewinkel Sofie in Roeselare is gekend voor zijn absolute perfectie in pasvorm. Elke vrouw - van welke leeftijd ook - kan bij ons terecht voor feilloos zittende corsetterie.

 

Zoekt u een body om onder een aansluitende jurk te dragen? Een geschikte beha voor een open rug of een diep decolleté? Of corsetterie die uw figuur corrigeert en steun geeft? In onze zaak vindt u vast en zeker wat u zoekt en we helpen u daarbij.

roze degradé
lingerie
Leaves Shadow
roze degradé

Kwaliteitsvolle merken

LISE CHARMEL, ANDRES SARDA, DITA VON TEESE, MARIE JO, L'AVENTURE, PRIMADONNA ,TWIST, LEJABY, SIMONE PÉRÈLE, CHANTELLE, DnuD

lingerie - Lise Charmel
Corsetterie

Corsetterie als een tweede huid

Wij hebben een mooi aanbod van corsetterie in grote en kleine maten (van A tot G en meer). Zeg ons gerust waarnaar u op zoek bent, welke stijl u verkiest. Wij tonen u met plezier de modelletjes die aan uw voorkeur beantwoorden en geven tegelijk ook goede raad als u dat wilt. Met onze ervaring weten we exact hoe uw figuur maximaal tot zijn recht komt. Wij zorgen ervoor dat u volledig tevreden en zelfzeker onze lingeriezaak buiten stapt, met corsetterie die als een tweede huid zit.

Body’s

Boxerstring

Beha’s en slips

Steungevende slips

Strings

Naadloze slips

Hoge en lage slips

Buikcorrigerende slips

OP ZOEK NAAR CORSETTERIE VOOR EEN MOOI SILHOUET?

Vraag het aan Lingerie Sofie en geniet van ons deskundig en persoonlijk advies.
bottom of page